3
vychází 6. 1. 2003

Zpět na obsah         

Rozhlasová publicistika


ROZHLASOVÁ ZÁBAVA

Český rozhlas 2 - Praha, 19. ledna, 11.04 hodin

Nedělní šálek kávy...

Nedělní šálek kávy si můžete vypít s Miroslavem Donutilem - a to dokonce každou třetí neděli v měsíci, když si naladíte stanici ČRo 2 - Praha v jedenáct hodin dopoledne. 15. prosincem počínaje byl zahájen nový cyklus zábavných pořadů, do kterých si Miroslav Donutil zve hosty z hudební scény do pražské kavárny Platýz. Tady si s nimi v neformálním prostředí za přítomnosti obsluhy i publika vypráví o životě, o jejich profesi i soukromí. Jak dokázalo už první předvánoční vydání nového pořadu, kdy si Miroslav Donutil pozval písničkáře Pavla Dobeše a jeho kolegu kytaristu Tomáše Kotrbu, u kávy nebudou chybět ani přiměřené dávky zákusků z písniček a humoru.

A na koho se můžeme těšit u lednového šálku kávy? Kdo bude dalším nedělním partnerem Miroslava Donutila? Svým šarmem a písněmi oblaží přítomné diváky a rozhlasové posluchače loňský stříbrný slavík Petr Muk.

Přímý přenos pravidelně připravuje tvůrčí skupina redakce rozhlasové tvorby ve složení: redaktorka Helena Dubničová, produkční Věra Macková, mistr zvuku Tomáš Tomka a režisérka Světla Lohonková.

(hnd)