45
vychází 29. 10. 2002

Zpět na obsah         

Rozhlasová publicistika


ROZHLASOVÁ ZÁBAVA

Český rozhlas 2 - PRAHA, 10. listopadu 2.30 hodin

Nostalgické muzeum v reprízách

Od reprízy v neděli 10. listopadu (od 2.03 do 3.00 hodin) se budou moci posluchači pravidelně v týdenních intervalech setkávat s dalšími nočními reprízami pořadu Nostalgické muzeum zábavy, pořadu, od jehož vzniku uplynulo letos již pět let.

Podobně jako Ondřej Suchý se bavili i všichni přítomní v sálku šemánovické Nostalgické myši při vzpomínkovém vyprávění herečky a ředitelky pražského Divadla Spejbla a Hurvínka, Heleny Štáchové10. listopadu vás čeká opakování první části vyprávění Heleny Štáchové, ředitelky, autorky a herečky Divadla Spejbla a Hurvínka, která zde od roku 1967 propůjčuje svůj hlas mj. Hurvínkově kamarádce Máničce. Ve společenském minicentru Nostalgická myš v Šemánovicích u Kokořína čekalo na Helenu Štáchovou dotazů tolik, že z jejích odpovědí vznikl nakonec ne jeden, ale dva pořady. V každém zazní také nějaká písnička v podání hlavních protagonistů divadla a kromě několika historek vážnějších se můžete těšit na historky a vyprávění, které vás zaručeně pobaví.

V dalších vydáních Nostalgického muzea zábavy se budou posluchači setkávat i nadále nejen s populárními filmovými a divadelními herci nebo režiséry, ale i se známými publicisty, moderátory a v neposlední řadě i zpěváky - v nejbližší době například s Richardem Adamem či Jiřím Štědroněm.

(osu)