8
vychází 11. 2. 2002

Zpět na obsah         

Rozhlasová publicistika


ROZHLASOVÁ ZÁBAVA

Deset otázek

Český rozhlas 2 - Praha, 22. února 20.04 hodin

Jiřina BohdalováJste přesycení humorem, neboť jste právě museli vyslechnout stovku těch nejlepších anekdot? Nebo vám k tomu stačilo pár bonmotů našeho premiéra? Či jste se dívali na Monty Pythonův Létající cirkus a už se nemůžete smát?

Máte naopak pocit, že s vámi není něco v pořádku, protože jste se za celý den ani jednou nezasmáli?

Jste unavení přívalem informací a máte dojem, že každá další by vás už mohla přivést do blázince?

Celý den jste poslouchali hodnotné pořady, které se snažily učinit vás moudřejšími, avšak vy jste teď přesvědčeni, že dosáhly pravého opaku?

Právě jste podnikli výstup na Sněžku a vaše tělo se chová tak, jako by jich bylo deset?

Prohlédli jste si pár výkladních skříní a nyní ve vaší hlavě hlodá červ pochybností, co znamenají peníze připsané na váš účet? Jsou odměnou za práci, anebo urážkou?

Toužíte zvědět, jestli se dá vydržet hodinka u radiopřijímače bez jediné reklamy?

Navštívili jste úřad, a tudíž se co nejrychleji potřebujete vzpamatovat?

Potřebujete se ujistit, že je poslední pátek v měsíci?

Jste přesvědčeni, že bez dobré dávky prášků na spaní neusnete?

Pokud jste byť na pouhou jedinou otázku odpověděli ano, máte dobrý důvod k tomu naladit si - bez toho, že byste si od toho slibovali víc než právě změnu jediné odpovědi - Český rozhlas 2 - Praha a ve výše uvedeném čase si poslechnout Poker, zábavný magazín, s r. o., v němž se tentokrát spoluhráči Jana Přeučila stanou Jiřina Bohdalová, Vlastimil Bedrna, Jiří Bruder, Antonín Hardt, Jiří Hrzán, Petr Nárožný a další.

(Může se ovšem stát, že máte vztek na celý svět a potřebujete se ho zbavit. I v takovém případě vám Poker nabízí své spolehlivé služby a dá jistě pár záminek k tomu - je to pro ty náročnější rozhněvané -, aby svůj radiopřijímač mohli rozbít.)

(mim)