4
vyšlo 14. 1. 2002

Valérie Zawadská
Milan Fridrich
Petr Nováček

Ivan Hoffman
Jan Petránek

Týdeník Rozhlas

Nové číslo    Archiv 2001   
   Nové číslo         Archiv        


Valérie Zawadská


.

Valérie Zawadská: Buďme šťastní za každou vteřinu Po studiu na gymnáziu v Šumperku působila rok jako elévka v Severomoravském divadle v Šumperku. Vystudovala DAMU v Praze. Po čtyřletém angažmá v Západočeském divadle v Chebu se její domovskou scénou na sedm let stala Městská divadla pražská. Od roku 1994 je skvělá herečka a vynikající dabérka Valérie Zawadská na volné noze. V roce 1995 se jí narodil syn Honzík a v roce 1998 Roman. V průběhu své kariéry ztvárnila řadu postav nejen v divadle, ale měli jsme možnost vidět ji v televizních pohádkách, seriálech i filmech (za všechny: Kráva, Lev s bílou hřívou, Vážení přátelé, ano, televizní seriál Duch český). Patří k ní i náročná práce v rozhlasových studiích, ať už jde o četbu, rozhlasové hry či večerníčky. Posluchači se na ni mohou těšit v roli markýzy v Nebezpečných známostech. Na nedostatek pracovních příležitostí si loňská vítězka prestižní ankety Tý Tý zkrátka nemůže stěžovat.

V neděli 20. ledna dopoledne se mohou s Valérií Zawadskou (i s celou její rodinou) setkat i posluchači pořadu Všichni jsou doma na stanici ČRo 2 - Praha.  Rozhovor...
.

T Ý D E N Í K    R O Z H L A S - programový a kulturní týdeník ředitelka: Kateřina Steinicová šéfredaktor: Milan Šefl  redaktoři: Jana Matoušková, Agáta Pilátová, Bronislav Pražan, René Kočík  zlom: Danica Valentová a Ludmila Kořínková odbyt: Alena Dohnalová public relations: Jana Ajmová  sekretariát: Jarmila Vlásková a Jitka Králová adresa redakce: Jeseniova 36, 130 00 Praha 3 telefony: sekretariát 22 715 036, 22 711 028, 22 712 616 (fax, zázn.), odbyt 22 713 037 (zázn.).

  Obsah:

  Titulní rozhovor

  Názory, komentáře

  Tipy ČRo

  Rozhl. publicistika

  Frekvence

  Televize a film

  Hudba

  Archiv