číslo 23/2000
vychází 22. května

Zpět na obsah         

Literatura, divadlo, drama


LADY RADIO 2000 - finále

Do finále soutěže Lady Radio 2000 postoupily (zleva): Barbora Klárová, Lenka Kudrličková, Michaela Lišková a Jarmila KoublováSotva skončilo semifinále sedmého ročníku Lady Radia 2000 - rozhlasové soutěže o ženu s nejpříjemnějším hlasem - chystá se finále. Posluchači už znají jména čtyř žen, které se do něho probojovaly: Barbory Klárové, Jarmily Koublové, Lenky Kudrličkové a Michaely Liškové. Čtyři horké favoritky na titul nastoupí 2. června v 17 hodin před mikrofon, nikoli však v rozhlasovém studiu, ale v Městském divadle v Benešově u Prahy. Tam totiž proběhne veřejná nahrávka celého zábavného programu, při kterém jim bude v roli moderátora stálým partnerem Petr Rychlý.

O tom, že se bude nejen soutěžit, ale také hrát a zpívat, svědčí i složení odborné poroty: Miroslav Dittrich, Jiří Vejvoda, Pavel Soukup, Marek Vašut a Václav Vydra. Prostřednictvím soutěžních disciplin se netradičně představí nejen samotní soutěžící a porota, ale i další účinkující - mimo jiné herečka Jana Paulová, kouzelník a mág Josef Kaiser, sólista Státní opery Praha Oldřich Kříž i sólisté muzikálu Pomáda.

Dlužno dodat, že výkony příjemných žen budou odměněny hezkými cenami. Ty již tradičně dodávají partneři ze Skláren Kavalier, a. s., v podobě krásných i praktických dárků ze SIMAXU. CK Mamut Tour zaveze vítězku i Lady Sympatii "za hranice všedních dnů". Literární překvapení dodá nakladatelství Fortuna a kosmetický balíček firma Expona. Vítězka si dokonce odnese obraz známého malíře Jaroslava Štědry. - Věříme, že diváci si zase odnesou hezký pocit z příjemně stráveného podvečera. O nic nepřijdou ani posluchači: celý program se bude vysílat v neděli 2. července od 11.04 na vlnách Českého rozhlasu 2 - Praha.

(hnd)

Foto Jarmila Kutová